Fundacja Ekologiczna „Silesia” serdecznie zaprasza wszystkich chętnych, chcących wziąć udział w tworzeniu, wspieraniu i wspólnym rozwijaniu Fundacji.

Jeśli jesteś osobą:

• odpowiedzialną i życzliwą a w szczególności pomocną
  • interesujesz się szeroko pojętą ochroną środowiska, ekologią, biologią bądź blisko z tym związaną dziedziną
  • z potężnym zasobem pasji
  • nie bojącą się nowych wyzwań
  • chcącą nabyć nowe doświadczenia
  • chcącą poznać ludzi mających prawdopodobnie te same pasje
  • chcącą rozwijać swoje zainteresowania i zarażać nimi innych
  • lubiącą spełniać swoje marzenia
  • nastawioną na rozwój

... to mamy świetną wiadomość iż właśnie CIEBIE szukamy!

Nie bój się próbować w życiu czegoś nowego. Bycie Wolontariuszem w naszej Fundacji będzie kolejnym nowym przeżyciem, które na pewno zaowocuje w przyszłości. Z nami możesz nabrać doświadczenia, które przyda się później w Twoim życiu. Jeśli myślisz o swoim osobistym rozwoju oraz zwiększaniu swoich umiejętności to wolontariat może być istotnym elementem w zdobyciu właśnie takiego doświadczenia i referencji. Dzięki temu będziesz w stanie zdobyć nową wiedzę a także będziesz mógł wypróbować swoje siły w nowych dziedzinach i nowych obszarach pracy. Współpracując z Nami będziesz częścią Zespołu podejmującego decyzję nt. ochrony środowiska w naszym województwie czy całej Polsce, będziesz Głosem w sprawach ważnych, które decydować będą o różnych działaniach.

Pamiętaj, nikt nie jest w stanie naprawić od razu całego Świata ale z Twoją pomocą to naprawianie go może okazać się łatwiejsze ;)

Jeśli chciałbyś lub chciałabyś być częścią Naszego Zespołu to ogromnie ZAPRASZAMY.

Wszystkie informacje kontaktowe znajdziesz w zakładce KONTAKT, w prawym, górnym rogu strony.

Czekamy na Ciebie!